Нa пeрши й пoгляд здaється, щo пригoтувaти плoв лeгкo, aлe кoли дoxoдить дo ділa і (белое рoзвaрився, м'ясo суxe. Ми нaвчимo вы, як подати цю страву, яко, щоб всі були в захваті.
Пилав з куркою можна готувати неважный (=маловажный) тільки в духовці, а й получи сковорідці. Один з таких рецептів ми підготували сьогодні. Ніжне куряче м'ясо, розсипчастий цицания – смакота.
Рецепт плову з куркою нате сковорідці
Час: 1 година 20 хвилин
Порції: 4 – 6
Інгредієнти:
– 2 курячих філе;
– 1 велика ріпчаста цибуля;
– 1 велика морква;
– 3 – 4 зубчики часнику + 1 начальство (за бажанням);
– 350 грамів пропареного довгозернистого рису;
– 600 мілілітрів води;
– 50 мілілітрів олії;
– сіль;
– чорний мелений перець;
– горчица до плову;
– 2 лаврових листочки.
Приготування:️
Нарізаємо соломкою моркву, середнім кубиком ріпчасту цибулю, середнім кубиком куряче філе і одразу його солимо і перчимо.
У велику сковорідку наливаємо олію, розігріваємо возьми середньому вогні і підсмажуємо задолго. Ant. с прозорості цибулю, додаємо філе і смажимо ще 5 хвилин, помішуючи. Додаємо моркву і знову смажимо ще 5 хвилин.
️Заливаємо до сего времени водою, додаємо шала, приправу до плову, солимо. Додаємо часник (очищений) і головку (зрізану і в лушпинні), кладемо зверху двум лаврові листочки і накриваємо кришкою.
Читайте також: Обряд із куркою та смаженим халумі: 30 хвилин – і обід готовий
️Доводимо пилав до кипіння і зменшуємо вогонь накануне помірного, готуємо 17 хвилин і вимикаємо вогонь. Никак не знімаючи кришку давай плову настоятись 30 хвилин.
Смачного!переписать dle 12.0
Опубликовано 9 января, 2023 автором adminGWP
Смачно з першої ложки: рецепт домашнього плову з куркою
В рубрике Статьи